OVER ONS

Na een Corona-onderbreking zijn er weer helemaal terug!  

SAMEN WARM is een initiatief van SAMEN PLANNEN vzw.  SAMEN WARM brengt mensen, die op hun levenspad al heel wat dingen meemaakten, samen met professionelen, diensten en hulpverleners.

Wat iedereen verbindt, is het verlangen naar een warmere samenleving.  Een maatschappij waarin iedereen een plekje heeft.  Ondanks de aanwezigheid van vele warme initiatieven merken we dat er nog teveel mensen hun weg niet vinden, uit de boot vallen. We komen allemaal nog elke dag mensen tegen die het gevoel hebben er niet bij te horen, die hun plekje niet lijken te vinden...

Daar wil SAMEN WARM iets aan doen.  Hoe kunnen we de samenleving warmer maken?  Hoe kunnen we er voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt?  Hoe kunnen we de deuren van de hokjes waarin we mensen plaatsen terug openen?  Welke initiatieven kunnen we hiervoor opzetten?  

Vanuit het Ministerie van Dromen in HETGEVOLG te Turnhout durven de deelnemers van de SAMEN WARM-groep dromen, plannen en uitvoeren. 

Een eerste concrete actie van de SAMEN WARM-groep is deze website.  De SAMEN WARM-website wil een overzicht bieden van bestaande warme initiatieven in de Kempen.   

Doe jij graag met ons mee? Altijd welkom! 

Elke laatste donderdag van de maand van 10:00u tot 12:00u in HETGEVOLG (Otterstraat 31 in Turnhout).  

Laat je wel even weten dat je komt?  Meer info via eva.gilis@samenplannenvzw.be.

1 jaar SAMEN WARM!
1 jaar SAMEN WARM!

Dankzij de financiële steun van Cera hebben we professioneel materiaal kunnen kopen ter ondersteuning van onze visuele verslaggeving. 

Met zo'n 400.000 vennoten is Cera de grootste coöperatie van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Ook jij kunt deel uitmaken van Cera! Check www.cera.coop