De Watertoren

Armoede uitsluiten, mensen niet!


De Watertoren

  • Kledingwinkel: open iedere woensdag van 14:00u tot 16:30u en iedere zaterdag van 10:00u tot 12:30.  Adres: Boudewijnstraat 18, Beerse.
  • Cafetaria en ontmoetingsruimte: open tijdens openingsuren kledingwinkel.  Adres: Boudewijnstraat 18, Beerse.
  • Meer info?  www.de-watertoren.be info@de-watertoren.be 

Onze tweedehands kledingwinkel, cafetaria en ontmoetingsruimte zijn toegankelijk voor iedereen:

Onze kledingwinkel richt zich tot alle inwoners van Beerse en Vlimmeren.  Ben je voor het klimaat en wil je je ecologische voetafdruk kleiner maken door niet steeds nieuwe kleren te kopen?  Ben je op zoek naar iets leuks waar je normaal niet het geld wil aan uitgeven?  Of behoor je tot de meer dan 10,7% kansarmen in onze gemeente? In het laatste geval krijg je een extra korting op onze kwaliteitsvolle kleding aan zeer lage prijzen. Het team van onze winkel maakt een selectie van de mooiste en beste kleding, alleen die wordt verkocht. De rest wordt doorgegeven aan andere hulporganisaties. 

Cafetaria en ontmoetingsruimte:  Een luisterend oor naar jouw verhaal, in een ontspannen sfeer vindt je in onze cafetaria en ontmoetingsruimte. De ontmoetingsruimte is voor iedereen toegankelijk en dit tijdens de openingsuren van de kledingwinkel.  In onze ontmoetingsruimte vinden heel wat activiteiten plaats zoals: Hobbyclub / creativiteit, Geleide meditatie / feesten met Nieuwjaar, Pasen, Sinterklaas...  

De Watertoren biedt ook ontspanning, weg van de dagelijkse beslommeringen. Daguitstappen met de bus of de trein / culturele uitstappen, zang, opera & toneel / film.

Daarnaast hebben we nog enkele projecten die zich tot mensen richten die het financieel moeilijk hebben: Pampers & co, Brooddozen project, voedselbedeling en Goods-to-Give.  Voor meer info over deze projecten kan u terecht op onze website: www.de-watertoren.be